Event och möten på Lindholmen

Vi tror att eftersom vi har en bar, restaurang och mötesplats som är tvåfaldigt utnämnd till Europas bästa bar, så finns också de bästa förutsättningar till att tanka kreativitet hos oss. I detta kreativa andrum vid vattnet erbjuder vi alltifrån informella frukostmöten, välsmakande och vackra middagar, till fabulösa cocktailevents på stans coolaste takterrass.

Våra sällskapsmenyer är speciellt anpassade till grupper. Önskas istället ett stående mingel finns menyer med trevliga After work inspirerade buffeer och exklusiva cocktail menyer med snittar som man med fördel kan avnjuta ute på terrassen mot vattnet eller på takterrassen under årets varmare dagar. 

Då vår bar är mycket populär, erbjuder vi numera även speed-cocktailskola med en av våra duktiga bartenders. Här kan man sedan tävla i team i det vi kallar bartender challenge.

Med stolthet levererar vi upplevelser genom att erbjuda de bästa råvaror tillredda med passion och serverade med äkta engagemang och glädje- allt för att du som gäst ska vilja komma tillbaka till oss ofta.

Detta är Events signed Cuckoo's Nest.