Jobba på Cuckoo's Nest

Vill du vara en del i vårt team?

Vi behöver just nu förstärka vårt team med:

100% servistjänst

Vi söker nu servispersonal för fastanställning 100% from 1/5.
Du kommer arbeta ihop med ett glatt team som alltid strävar efter att ge våra gäster toppservice varje dag!

Du är som person positiv, glad och älskar att ge god service. Du har jobbat som servitris/servitör med a la cartéservering minst i två år och gärna inom hotellbranschen. Arbetstiden är förlagd till kvällar, dagar och helger. Driv, service och personlighet kommer som en naturlighet för dig, du har god mat & dryckeskunskap. Vi ser att du som söker tar hand om våra gäster på ett enkelt och personligt sett allt i en positiv Yes I Can! service anda. Låter detta som en perfekt tjänst för dig?

Tjänsten är tillsvidare och lön enligt avtal.

Frukostservis

Du ska ha fyllt 18 år för att arbeta frukost hos oss, bra om du har viss erfarenhet av kaféverksamhet eller annat serviceyrke. Morgonpigg och ett glatt humör!

Vi söker just nu en 50% tjänst för frukost. Du ska ha erfranhet av frukost/caféarbete sedan tidigare, öga för detaljer, driv, service och personlighet kommer som en naturlighet för dig

Servispersonal extra

För denna tjänst bör du ha  något års arbetslivserfarenhet och van att jobba med a la carté. Tjänsten är extra vid behov och mestadels kvällar och helger.

Skicka ditt CV och peronlig brev till cuckoosnest [at] radissonblu.com

För frågor som rör kök/disktjänst kontakta köksmästare Johan Lundgren,  johan.lundgren [at] radissonblu.com

För frågor som rör frukost/servis/bar/hovmästaretjänst kontakta restaurangchef Josefine Thelin, josefine.thelin [at] radissonblu.com

Vi ser fram emot din ansökan!