Jobba på Cuckoo's Nest

Vill du vara en del i vårt team?

Vi behöver just nu förstärka vårt team med:

Hovmästare

Du är driven, full med energi och glädje med ett sinne för detaljer. Vi ser att du är en van ledare och älskar att jobba i team. Som person har du ett genuint intresse för mat och dryck. Vi ser gärna att du har sommelierutbildning. Vidare är du ordningsam, ansvarsfull och har detaljfokus. Som ass rest.chef ansvarar du för det operativa arbetet i matsalen tillsammans med hovmästarna. Du leder, inspirerar och får teamet att växa. Vi ser att du har jobbat som hovmästare eller liknande roll i minst tre år. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och helger. Sista ansökningsdag 31/8
 

100% servistjänst

Vi söker nu servispersonal för tillsvidareanställning 100%.
Du kommer arbeta ihop med ett glatt team som alltid strävar efter att ge våra gäster toppservice varje dag!

Du är som person positiv, glad och älskar att ge god service. Du har jobbat som servitris/servitör och a la cartéservering minst i två år och gärna inom hotellbranschen. Arbetstiden är förlagd till kvällar, dagar och helger. Driv, service och personlighet kommer som en naturlighet för dig, du har god mat & dryckeskunskap. Vi ser att du som söker tar hand om våra gäster på ett enkelt och personligt sett allt i en positiv Yes I Can! service anda. Låter detta som en perfekt tjänst för dig?

Tjänsten är tillsvidare och lön enligt överrenskommelse.

Servispersonal extra

För denna tjänst bör du ha  något års arbetslivserfarenhet och viss vana att jobba med a la carté. Tjänsten är extra vid behov och mestadels kvällar och helger.

50% frukostservis

Frukosten är det viktigaste målet på dagen och det är därför är vi extra noga med att välja vår frukostservis. Du ska ha ett strålande humör och energi trots tidiga morgonar. Bra om du har tidigare erfarenhet från frukostjobb eller erfarenhet från kaféverksamhet eller annat serviceyrke.Du ska ha fyllt 18 år.

 

Skicka ditt CV och peronlig brev till cuckoosnest [at] radissonblu.com

För frågor som rör kök/disktjänst kontakta köksmästare Johan Lundgren,  johan.lundgren [at] radissonblu.com

För frågor som rör frukost/servis/bar/hovmästaretjänst kontakta restaurangchef Josefine Thelin, josefine.thelin [at] radissonblu.com

Vi ser fram emot din ansökan!